Lid worden

Zingen bij Het Nuenens Mannenkoor is een waar genoegen. Niet alleen omdat u op een kwalitatief hoog niveau repeteert, maar vooral ook omdat u lid bent van een gezelschap dat sociale contacten en saamhorigheid hoog in het vaandel heeft staan.
De dirigent zorgt ervoor dat de werken op een gedegen manier worden ingestudeerd en met onze zangpedagoog wordt gewerkt aan de stemvorming.
Naast de optredens in onze regio organiseert het koor ieder jaar een concertreis (meestal naar het buitenland) wat de onderlinge band en saamhorigheid zeer ten goede komt.
Ook de jaarlijkse “Ladies day” die wij voor onze “direkte achterban” en grootste supporters, onze dames, organiseren is een waar succes.
Als u geïnteresseerd bent nodigen wij u graag uit eens geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen op een van onze repetitieavonden.
Wij zullen ervoor zorgen dat u goed wordt opgevangen!
U kunt u aanmelden bij het secretariaat (via tabblad “Contact” of klik hier), maar u mag ook onaangekondigd bij ons binnen lopen.
Wij repeteren op maandagavond van 20.15 tot 22.15 (inclusief een pauze van 15 minuten) in “Het Klooster” Park 1 in Nuenen
Voor de contact gegevens verwijzen wij naar de knop “contact” in het menu.

Mocht u besluiten lid te worden dan mag u de eerste drie maanden gratis als aspirant lid de repetities bijwonen waarna in gezamenlijk overleg tot het definitieve lidmaatschap wordt besloten.
Zangervaring is een pre, maar zeker geen voorwaarde om lid te worden.
Onze dirigent zal middels een eenvoudige stemtest bepalen voor welke “partij” u het meest geschikt bent.
Regelmatig organiseren wij een zangopleiding voor beginnende zangers waaraan u kunt deelnemen. Tevens krijgt u een mentor die u in de beginfase begeleidt.